Ceasuri Hello Kitty

Cumpara Ceasuri din Magazine Online din Romania

  • Ceasuri:
  • 5    1 - 5
Ceasuri. Ceas pentru copii Hello Kitty HK25966, afisaj digital, mecanism quartz , carcasa din plastic siliconat, geam din acril, cadran de culoare roz, etanseitate/ rezistenta la apa de 30 m, diametrul de 24 mm, grosime de 7 mm, curea din silicon de culoare lila cu latimea de 12 mm, alimentare cu baterie. Produs cu garantie nationala si internationala de 2 ani, ambalaj original Hello Kitty. Detalii suplimentare pe www.biro.ro !
Brand: Hello Kitty  •  Categorie: Ceasuri Pentru Copii
Ceasuri. Ceas pentru copii Hello Kitty HK25440, afisaj analogic, mecanism quartz , carcasa din plastic siliconat, geam din acril, cadran de culoare alba, etanseitate/ rezistenta la apa de 30 m, diametrul de 30 mm, grosime de 7 mm, curea din silicon de culoare alba cu latimea de 16 mm, alimentare cu baterie. Produs cu garantie nationala si internationala de 2 ani, ambalaj original Hello Kitty. Detalii suplimentare pe www.biro.ro !
Brand: Hello Kitty  •  Categorie: Ceasuri Pentru Copii
Ceasuri. Ceas pentru copii Hello Kitty HK24966, afisaj digital, mecanism quartz , carcasa din plastic siliconat, geam din acril, cadran de culoare roz, etanseitate/ rezistenta la apa de 30 m, diametrul de 24 mm, grosime de 7 mm, curea din silicon de culoare lila cu latimea de 12 mm, alimentare cu baterie. Produs cu garantie nationala si internationala de 2 ani, ambalaj original Hello Kitty. Detalii suplimentare pe www.biro.ro !
Brand: Hello Kitty  •  Categorie: Ceasuri Pentru Copii
Ceasuri. Ceas pentru copii Hello Kitty HK25136, afisaj digital, mecanism quartz , carcasa din plastic siliconat, geam din acril, cadran de culoare lila, etanseitate/ rezistenta la apa de 30 m, diametrul de 25 mm, grosime de 7 mm, curea din silicon de culoare lila cu latimea de 14 mm, alimentare cu baterie. Produs cu garantie nationala si internationala de 2 ani, ambalaj original Hello Kitty. Detalii suplimentare pe www.biro.ro !
Brand: Hello Kitty  •  Categorie: Ceasuri Pentru Copii
Ceasuri. Ceas pentru copii Hello Kitty HK25964, afisaj analogic, mecanism quartz , carcasa din plastic siliconat, geam din acril, cadran de culoare argintiu, etanseitate/ rezistenta la apa de 30 m, diametrul de 24 mm, grosime de 7 mm, curea din silicon de culoare bleu cu latimea de 12 mm, alimentare cu baterie. Produs cu garantie nationala si internationala de 2 ani, ambalaj original Hello Kitty. Detalii suplimentare pe www.biro.ro !
Brand: Hello Kitty  •  Categorie: Ceasuri Pentru Copii
  • Ceasuri:
  • 5    1 - 5