Ceasuri placate cu Cristale

Cumpara Ceasuri din Magazine Online din Romania

  • Ceasuri:
  • 66    1 - 20
Ceasuri. Ceas Ambrosia Ladies Swarovski SW3230293, de dama, afisaj analogic, placat cu cristale Swarovski albe, mecanism quartz japonez, geam din sticla minerala, diametrul de 50 mm, curea din silicon placata cu cristale. Capac spate otel inoxidabil, ceas decorat pe cadran, pe carcasa si pe bratara cu elemente Swarovski, produs in Franta. Ambalaj original Ambrosia, garantie nationala si internationala de 24 luni.
Brand: Ambrosia  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Ambrosia Ladies Swarovski SW3230289, de dama, afisaj analogic, placat cu cristale Swarovski breu, mecanism quartz japonez, geam din sticla minerala, diametrul de 50 mm, curea din silicon placata cu cristale. Capac spate otel inoxidabil, ceas decorat pe cadran, pe carcasa si pe bratara cu elemente Swarovski, produs in Franta. Ambalaj original Ambrosia, garantie nationala si internationala de 24 luni.
Brand: Ambrosia  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Bulova Ladies' Crystal 98N100, de dama, afisaj analogic, mecanism quartz japonez, cu diametrul de 38 mm, cu grosimea de 9.2 mm, etanseitate/rezistenta la apa de 30 m, geam din sticla minerala, carcasa din otel placat partial cu aur, bratara din otel placat partial cu aur cu latimea de 18 mm, alimentare cu baterie. Placat cu cristale, ambalaj original Bulova, cutie aferenta Bulova cu certificat de garantie international si certificat de garantie national de 2 ani.
Brand: Bulova  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Ambrosia Ladies Swarovski SWRB00026, de dama, afisaj analogic, placat cu cristale Swarovski albastre, mecanism quartz japonez, geam din sticla minerala, diametrul de 50 mm, curea din silicon placata cu cristale. Capac spate otel inoxidabil, ceas decorat pe cadran, pe carcasa si pe bratara cu elemente Swarovski, produs in Franta. Ambalaj original Ambrosia, garantie nationala si internationala de 24 luni.
Brand: Ambrosia  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceasul Crystal Blue® Royal Brown. Ceasul asta nu se multumeste cu un simplu wow. Asa ca mai priveste-l o data.Ceasul are carcasa aurie, dreptunghiulara, din metal, decorata cu cristale Swarovski ce inconjoara un cadran sidefat. Bratara de piele maro se inchide cu catarama. Dimensiuni: Diametrul carcasei: 18mm, Grosimea carcasei: 7mm, Lungimea bratarii: 175mm, Latimea bratarii: 10mm.
Brand: Ijoo  •  Categorie: Ceasuri Dama
Ceasuri. Ceas Bulova Ladies' Crystal 97N101, de dama, afisaj analogic, mecanism quartz japonez, cu diametrul de 38 mm, cu grosimea de 9.2 mm, etanseitate/rezistenta la apa de 30 m, geam din sticla minerala, carcasa din otel placat cu aur, bratara din otel placat cu aur cu latimea de 18 mm, alimentare cu baterie. Placat cu cristale, ambalaj original Bulova, cutie aferenta Bulova cu certificat de garantie international si certificat de garantie national de 2 ani.
Brand: Bulova  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Grovana 4415.7137, cronograf, de dama, mecanism quartz elvetian Ronda RHQ 762, carcasa din otel, cu dimensiunea de 28 x 40 mm, bratara din otel, geam din cristal Safir, etanseitate/rezistenta la apa 30 m, alimentare cu baterie 364, ceas placat cu cristale. Produs fabricat in Elvetia cu garantie nationala si internationala 2 ani, ambalaj cutie cu logo Grovana.
Brand: Grovana  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Donna Karan New York NY4270, mecanism quartz, bratara si carcasa din otel tratat, placat cu cristale Swarovski , diametrul de 24 mm, grosime 7 mm, etanseitate50m/ 165 ft/ 5 ATM, cutie si ambalaj original.
Brand: Dkny  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Bulova Ladies' Crystal 98L164, de dama, afisaj analogic, mecanism quartz japonez, cu diametrul de 23 mm, cu grosimea de 5.9 mm, etanseitate/rezistenta la apa de 30 m, geam din sticla minerala, carcasa din otel placat cu aur, bratara din otel placat cu aur cu latimea de 8 mm, alimentare cu baterie. Placat cu cristale, ambalaj original Bulova, cutie aferenta Bulova cu certificat de garantie international si certificat de garantie national de 2 ani.
Brand: Bulova  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Casio Fashion LTP-1165A-7C2, ceas de dama, quartz, geam curbat din sticla minerala, carcasa si curea din otel, cadran alb placat cu doua cristale, durata viata baterie 3 ani, dimensiuni 32,6mm x 21mm, grosime 7,8mm. Garantie nationala si internationala 24 luni
Brand: Casio  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceasul Crystal Blue® Carousel II. Ceasului astuia nu-i pasa. Cat timp il porti, n-o sa iti pese nici tie. Recomandat in tratarea tristetii. Ceasul are un display analog pe cadranul din metal rodiat cu aplicatii de cristale Swarovski si bratara din silicon gri-petrol ce se inchide cu catarama. Dimensiunea carcasei: 35mm, Grosimea carcasei: 7mm, lungimea bratarii: 200mm, latimea bratarii: 17mm.
Brand: Ijoo  •  Categorie: Ceasuri Dama
Ceasuri. Ceasul Crystal Blue® Angle. Un ceas fara ocolisuri. Isi cauta femeia care stie ce-si doreste. Are un mecanism quartz si display analog. Carcasa dreptunghica din metal e presarata cu cristale Swarovski. Are bratara din piele alba. Dimensiuni: Carcasa: 33 x 30mm, Grosimea carcasei: 9mm, Lungimea bratarii: 195mm, Latimea bratarii: 17mm.
Brand: Ijoo  •  Categorie: Ceasuri Dama
Ceasuri. Ceasul Crystal Blue® Powder. Bratara alba te duce catre stilul sport, carcasa din metal acoperita cu cristale Swarovski te pastreaza eleganta. Ceasul are o carcasa cu diametrul de 28mm, grosimea de 10mm si display analog. Functioneaza dupa un mecanism quartz. Bratara are lungimea de 190mm, latimea de 13mm si inchidere cu catarama.
Brand: Ijoo  •  Categorie: Ceasuri Dama
Ceasuri. Ceas Ambrosia Ladies Swarovski SW3230280, de dama, afisaj analogic, placat cu cristale Swarovski rox si bleu, mecanism quartz japonez, geam din sticla minerala, diametrul de 50 mm, curea din silicon placata cu cristale. Capac spate otel inoxidabil, ceas decorat pe cadran, pe carcasa si pe bratara cu elemente Swarovski, produs in Franta. Ambalaj original Ambrosia, garantie nationala si internationala de 24 luni.
Brand: Ambrosia  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Grovana 4415.7132, cronograf, de dama, mecanism quartz elvetian Ronda RHQ 762, carcasa din otel, cu dimensiunea de 28 x 40 mm, bratara din otel, geam din cristal Safir, etanseitate/rezistenta la apa 30 m, alimentare cu baterie 364, ceas placat cu cristale. Produs fabricat in Elvetia cu garantie nationala si internationala 2 ani, ambalaj cutie cu logo Grovana.
Brand: Grovana  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Ambrosia Ladies Swarovski SWRB00018, de dama, afisaj analogic, placat cu cristale Swarovski rosii, mecanism quartz japonez, geam din sticla minerala, diametrul de 50 mm, curea din silicon placata cu cristale. Capac spate otel inoxidabil, ceas decorat pe cadran, pe carcasa si pe bratara cu elemente Swarovski, produs in Franta. Ambalaj original Ambrosia, garantie nationala si internationala de 24 luni.
Brand: Ambrosia  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Ambrosia Ladies Swarovski SWRB00044, de dama, afisaj analogic, placat cu cristale Swarovski crem, mecanism quartz japonez, geam din sticla minerala, diametrul de 50 mm, curea din silicon placata cu cristale. Capac spate otel inoxidabil, ceas decorat pe cadran, pe carcasa si pe bratara cu elemente Swarovski, produs in Franta. Ambalaj original Ambrosia, garantie nationala si internationala de 24 luni.
Brand: Ambrosia  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Ambrosia Ladies Swarovski SWRCF0253, de dama, afisaj analogic, placat cu cristale Swarovski albe si negre, mecanism quartz japonez, geam din sticla minerala, diametrul de 50 mm, curea din silicon placata cu cristale. Capac spate otel inoxidabil, ceas decorat pe cadran, pe carcasa si pe bratara cu elemente Swarovski, produs in Franta. Ambalaj original Ambrosia, garantie nationala si internationala de 24 luni.
Brand: Ambrosia  •  Categorie: Ceasuri De Mana
. Stil: Elegant, Fashion, Nume Colectie: XXX, Sex: Dama, Forma Carcasa: Dreptunghiulara, Material Carcasa: Otel inoxidabil, Culoare Carcasa: Argintiu, Latime Carcasa: 21 mm, Inaltime Carcasa: 23 mm, Display: Analog, Culoare Cadran: Alb, Material Bratara: Otel inoxidabil, Culoare Bratara: Argintiu, Lungime Bratara: 180 mm, Inchidere Bratara: Catarama tip fluture, Geam: Cristal mineral, Tip mecanism: Quartz, Cod Mecanism: Japonez, Baterie: Da, Rezistenta la apa (ATM / m): 3ATM / 30m, Pietre: Cristale Swarovski, Garantie: 2 ani, Ceasul indica: Ora, Minute, Secunde, Site oficial producator: http://www.yves-camani.de/de/
Brand: Yves Camani  •  Categorie: Ceasuri
Ceasuri. Ceas Dama - Crystal Blue - Horse Shape Ceasul are un mecanism quartz si display analog, carcasa e rotunda si bratara din piele sintetica, cu inchidere cu catarama. Diametrul carcasei: 35 mm, Grosimea carcasei: 7mm, Lungimea bratarii: 195 mm, Latimea bratarii: 18mm. Accesorizat cu Cristale Swarovski.
Brand: Ijoo  •  Categorie: Ceasuri Dama
  • Ceasuri:
  • 66    1 - 20