Sport

Cumpara Ceasuri din Magazine Online din Romania

  • Ceasuri:
  • 1911    1 - 20
Ceasuri. Ceas Bulova Men's Sport Marine Star 98B159, barbatesc, afisaj analogic, mecanism quartz japonez, cu diametrul de 42 mm, cu grosimea de 10.5 mm, etanseitate/rezistenta la apa de 200 m, geam din sticla minerala, carcasa din otel, curea din cauciuc cu latimea de 22 mm, alimentare cu baterie. Colectia Marine Star, ambalaj original Bulova, cutie aferenta Bulova cu certificat de garantie international si certificat de garantie national de 2 ani.
Brand: Bulova  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Bulova Men's Sport Marine Star 98B164, barbatesc, afisaj analogic, mecanism quartz japonez, cu diametrul de 44 mm, cu grosimea de 12.5 mm, etanseitate/rezistenta la apa de 50 m, geam din sticla minerala, carcasa din otel placat PVD negru, curea din cauciuc cu latimea de 22 mm, alimentare cu baterie. Colectia Marine Star, ambalaj original Bulova, cutie aferenta Bulova cu certificat de garantie international si certificat de garantie national de 2 ani.
Brand: Bulova  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Bulova Men's Sport Marine Star 98B165, barbatesc, afisaj analogic, mecanism quartz japonez, cu diametrul de 44 mm, cu grosimea de 12 mm, etanseitate/rezistenta la apa de 50 m, geam din sticla minerala, carcasa din otel, curea din cauciuc cu latimea de 22 mm, alimentare cu baterie. Colectia Marine Star, ambalaj original Bulova, cutie aferenta Bulova cu certificat de garantie international si certificat de garantie national de 2 ani.
Brand: Bulova  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Revue Thommen 15000.3132, colectia Manufacture Sport 30s, barbatesc, mecanism mecanic fara cronograf GT 12 produs de Revue Thommen, geam din sticla minerala, carcasa din otel, bratara din otel, etanseitate/rezistenta la apa 50 m, diametrul carcasei ceasului de 36 mm, indicatoare fosforescente, 17 rubine, rezerva 42 ore. Face parte din catalogul RT 2011-2012. Produs fabricat in Elvetia cu garantie nationala si internationala 2 ani, ambalaj cutie originala cu logo Revue Thommen.
Brand: Revue Thommen  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Revue Thommen 15000.3537, colectia Manufacture Sport 30s, barbatesc, mecanism mecanic fara cronograf GT 12 produs de Revue Thommen, geam din sticla minerala, carcasa din otel, curea din piele naturala, etanseitate/rezistenta la apa 50 m, diametrul carcasei ceasului de 36 mm, indicatoare fosforescente, 17 rubine, rezerva 42 ore. Face parte din catalogul RT 2011-2012. Produs fabricat in Elvetia cu garantie nationala si internationala 2 ani, ambalaj cutie originala cu logo Revue Thommen.
Brand: Revue Thommen  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas sport unisex Polar M400 GPS ritm cardiac si functii multiple
Brand: Polar  •  Categorie: Ceasuri Fitness Outdoor
Ceasuri. Ceas Bulova Men's Sport Marine Star 98C112, cronograf, barbatesc, afisaj analogic, mecanism quartz japonez, cu diametrul de 46 mm, cu grosimea de 13.5 mm, etanseitate/rezistenta la apa de 200 m, geam din sticla minerala, carcasa din otel PVD negru, curea din cauciuc cu latimea de 20 mm, alimentare cu baterie. Cronograf, ambalaj original Bulova, cutie aferenta Bulova cu certificat de garantie international si certificat de garantie national de 2 ani.
Brand: Bulova  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Bulova Accutron Men's Sport 63B037, barbatesc, afisaj analogic, mecanism quartz Ronda 775, diametrul de 43 mm, grosimea de 11 mm, etanseitate/rezistenta la apa de 100 m, geam din cristal Safir, carcasa din otel, bratara din otel. Geam Safir antireflexiv, ambalaj original Bulova, cutie aferenta Bulova cu certificat de garantie international si certificat de garantie national de 2 ani.
Brand: Bulova Accutron  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Bulova Accutron Men's Sport 63F40, cronograf , barbatesc, afisaj analogic, mecanism quartz ETA 251-292, diametrul de 40 mm, grosimea de 11 mm, etanseitate/rezistenta la apa de 100 m, geam din cristal Safir, carcasa din otel, bratara din otel. Geam Safir antireflexiv curbat, ambalaj original Bulova, cutie aferenta Bulova cu certificat de garantie international si certificat de garantie national de 2 ani.
Brand: Bulova Accutron  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Bulova Swiss Made Men's Sport 63F50, cronograf , barbatesc, afisaj analogic, mecanism quartz ETA G10.711, diametrul de 40 mm, grosimea de 11 mm, etanseitate/rezistenta la apa de 100 m, geam din cristal Safir, carcasa din otel, bratara din otel. Geam Safir antireflexiv curbat, ambalaj original Bulova, cutie aferenta Bulova cu certificat de garantie international si certificat de garantie national de 2 ani.
Brand: Bulova Accutron  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Grovana Sport Chronograph 1615.9177, barbatesc, mecanism cronograf quartz Ronda RHQ 5030D, geam din cristal Safir, carcasa din otel placat partial PVD cu dimensiunea/diametrul de 42 mm, bratara/curea din otel placat partial PVD, etanseitate/rezistenta la apa 100 m, baterie 395. Produs fabricat in Elvetia cu garantie nationala si internationala 2 ani, ambalaj cutie originala cu logo Grovana.
Brand: Grovana  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Casio Unisex Solar Sport LW-S200H-1ADF, unisex, digital, mecanism quartz 3197, geam din acril,etanseitate/rezistenta la apa 50 m, carcasa din plastic, curea din plastic siliconat, dimensiune de 44.8 x 38.6 mm, grosime ceas 13.4 mm, acuratete +/- 30 sec/luna, alimentare solara cu durata de functionare continua de pana la 12 luni, greutate 33g., cronograf pentru 99 ore, masoara timp trecut, timp ramas, fractiuni de timp, 120 memorii masuratori cu afisarea celui mai bun timp, format afisaj ora 12/24, indicator de incarcare acumulator, buton de salvare energie, 5 alarme zilnice independente din care una cu repetare, semnal acustic orar, iluminare nocturna LED, afiseaza timpul pentru 31 zone de pe glob cu sau fara timp de vara, calendar automat.. Ambalaj cadou, garantie 24 luni.
Brand: Casio  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Bulova Men's Sport 98B139, cronograf, barbatesc, afisaj analogic, mecanism quartz japonez, cu diametrul de 45 mm, cu grosimea de 12.6 mm, etanseitate/rezistenta la apa de 30 m, geam din sticla minerala, carcasa din otel, bratara din otel cu latimea de 24 mm, alimentare cu baterie. Ambalaj original Bulova, cutie aferenta Bulova cu certificat de garantie international si certificat de garantie national de 2 ani.
Brand: Bulova  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Bulova Men's Sport Marine Star 98B127, cronograf, barbatesc, afisaj analogic, mecanism quartz japonez, cu diametrul de 44 mm, cu grosimea de 12.3 mm, etanseitate/rezistenta la apa de 100 m, geam din sticla minerala, carcasa din otel, curea din cauciuc cu latimea de 24 mm, alimentare cu baterie. Colectia Marine Star, ambalaj original Bulova, cutie aferenta Bulova cu certificat de garantie international si certificat de garantie national de 2 ani.
Brand: Bulova  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas Casio Sport AE-1100W-1AV, barbatesc, carcasa si curea din plastic, dimensiune 48.1 x 43.7 mm, grosime 13.7 mm, greutate 40 g., afisaj digital, iluminare LED, timp pe glob pentru 48 orase, selectie ora de vara, cronometru 1/10s timp de 24h, calendar automat pana in 2099, 5 alarme singulare sau zilnice, alarma orara cu semnal acustic, format afisare ora 12/24, durata de viata baterie cca 10 ani, etanseitate 100 m/ 10 ATM, acuratete +/- 30 s/luna. Produs original, garantie 2 ani, ambalaj aferent.
Brand: Casio  •  Categorie: Ceasuri De Mana
Ceasuri. Ceas sport unisex Polar RCX5 GPS rosu cu monitorizare ritm cardiac si functii /accesorii pentru deplasare si localizare.
Brand: Polar  •  Categorie: Ceasuri Fitness Outdoor
Ceasuri. Ceas sport unisex Polar RCX5 RUN negu cu monitorizare ritm cardiac si functii /accesorii pentru alergare si nu numai.
Brand: Polar  •  Categorie: Ceasuri Fitness Outdoor
Ceasuri. Ceas sport unisex Polar RCX5 GPS rosu cu monitorizare ritm cardiac si functii /accesorii pentru deplasare si localizare.
Brand: Polar  •  Categorie: Ceasuri Fitness Outdoor
Ceasuri. Ceas sport unisex Polar RCX5 cu monitorizare ritm cardiac si functii multiple.
Brand: Polar  •  Categorie: Ceasuri Fitness Outdoor
Ceasuri. Ceas sport unisex Polar RCX5 BIKE negu cu monitorizare ritm cardiac precum si functii /accesorii pentru ciclism si nu numai.
Brand: Polar  •  Categorie: Ceasuri Fitness Outdoor
  • Ceasuri:
  • 1911    1 - 20